Datoen jeg aldri glemmer

Alle har fra tid til annen hodepine av forskjellige årsaker. Som oftest går dette over av seg selv. Jeg våknet en nydelig høstdag den 12 september 2013 og hadde en mild hodepine. Tok Paracet og dro på jobb som vanlig og tenkte ikke noe mer over det.

Utover dagen ble det ikke noe bedre og Paraceten virket ikke helt, men det gikk liksom fint. Kvelden kom og jeg kunne nesten ikke vente med å legge meg i håp om at hodepinen var borte dagen etter.

Sto opp og hadde enda hodepine. Det var fredag så jeg «mannet» meg opp og dro på jobb. Paracet virket fortsatt ikke og hodepinen ble bare verre og verre. Helgen kom og jeg hadde forsatt en dundrende hodepine som ikke hadde tenkt seg noen plass. Helgen gikk til å bare være hjemme hvor det var stilt og rolig. Taklet ikke å ha folk rundt meg. Lyd og lys var for smertefullt.

Mandagen kom og jeg var ikke blitt noe bedre. Hodepinen hadde økt kraftig og jeg så meg nødt til å ringe fastlegen for hjelp. Ble da 100% sykemeldt i 1 uke med beskjed om å ta det med ro og ta Paracet.

Etter den uken var det ikke blitt bedre. Hodepinen var litt mer intens og så ikke ut til å skulle gi seg. Ringte igjen fastlegen. Enda 1 uke sykemelding og fikk resept på Paralgin forte.

Det begynte å danne seg en klump i magen og jeg begynte å bekymret meg for å ikke blitt trudd. Hvem har vel konstant hodepine dag og natt?! Hadde aldri hørt om noe slikt før. Dagene gikk og hodepinen forsvant ikke. Paralgin forten hjelp mot de verste toppen, men det var fortsatt ikke optimalt.
Ny time hos fastlege, uken var gått. Hun ønsket at jeg skulle prøve migrene medisin. Det kunne hjelpe selv om det ikke var migrene jeg hadde. Fikk resept på migrene tabelletter og nesespray.

Dro glad og fornøyd hjem i håp om at dette ville hjelpe. Kom hjem og prøvde nesesprayen. Kollapset nesten 15 minutter senere. Hodepinen ble forsterket av nesesprayen. KRISE.. Ringte fastlegen som ga streng beskjed om å ikke forsøke mer av de og fikk ny time dagen etter.

Skjønte at noe var galt. Dette kunne umulig være vanlig hodepine.

Fikk da henvisning til nevrolog. Fastlegen kunne ikke hjelpe meg mer. Hun viste ikke hva hun skulle prøve eller hva som gjorde slik at jeg hadde denne hodepinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.